Äta

Fest & Event

Bröllop, födelsedagsfirande eller konferens. Ni önskar, vi fixar!

Vi får fler och fler fester att leverera mat till eller arrangera helt och hållet. Med några år på nacken gällande planering och arrangering av event har vi skrapat på oss goda erfarenheter och har blivit riktigt duktiga inom ämnet. Håll festen i våra lokaler och låt våra skickliga kockar ge er en matupplevelse som placerar eventets prick över iet. Eftersom vi även erbjuder catering kan vi leverera maten till andra lokaler än våra egna.

Du behöver absolut inte kombinera ditt arrangemang med golf. Vi hjälper dig med allt ifrån interna gruppbokningar till bröllop.

Hos oss är det du som bestämmer och syr ihop ditt arrangemang så att du får det precis som du vill ha det. Självklart hjälper vi gärna till med professionella tips på mat och dylikt. Nedan följer tips på event vi hjälper dig att arrangera.

Företagsgolf
Kombinera företagsgolfen med god mat. Läs allt kring detta typ av event i puffen nedan.

”Företagsgolf är väldigt bra sätt för oss att möta våra kunder under roliga former”

 Niclas Wikström, Oh My

Konferens
Håll konferensen i våra lokaler och låt oss leverera fikat eller maten. Läs mer om våra konferensmöjligheteri puffen nedan nedan.

Bröllop

Kom till oss efter vigseln. Vi abonnerar hela klubbhuset åt er och fixar en exklusiv matupplevelse.

Julbord
Under juletiden dukar vi upp vårt julbord och dekorerar klubbhuset ordentligt med julinspirerad inredning för att skapa äkta julstämning.

”Det är någonting speciellt med ett bra julbord och Piteå GKs är riktigt bra”

 Erik Viklund

5-kamp

Vi fixar en 5 kamp sommar som vinter.

Du behöver självklart inte välja något av dessa ”temaarrangemang”. Som sagt syr vi gärna ihop ett eget event åt dig som egentligen endast behöver vara en gruppbokning med god mat och dryck.

Dela