Damer

Information från upptaktsmöte – 20190527

Information från damupptakt 27/5

Wow vilken fantastisk uppslutning!
Stort tack till alla som deltog vid damernas upptaktskväll. Nästan 50 engagerade och golfsugna damer blev vi.

För dig som inte kunde närvara kommer här lite kort info inför sommaren.

 

NYA REGLER:
Vi började med lite kort genomgång av de nya reglerna som börjat gälla i år, För mer info se https://golf.se/for-spelaren/regler–handicap/regler/

Tips! Ladda gärna ner appen R&A (blå) för att snabbt hitta svar på alla regelfrågor när du är ute på banan.

 

FREDADE TIDER:

Måndagkvällar med start kl 17.00 blir damernas stående tid under säsongen. Bokas via GIT på golf.se så lottas bollarna inför varje måndag. Vi kommer variera mellan slaggolf och poängbogey.
Torsdageftermiddag kl 14.00 är den andra återkommande tiden. Den spelar vi tillsammans med herrarna. Mer info kommer i samband med första tillfället. Alla är varmt välkomna!

ECLECTIC:
Var med och gör din drömrunda i sommar. För varje gång du spelar 18- eller 9-hålsbanorna skriver du upp ditt resultat i damrummet. De hål du förbättrar under säsongen noterar du så har du förhoppningsvis en fantastisk totalrunda att se tillbaka på när hösten kommer. För mer info besök damrummet på klubben.

 

NÖTÖMATCHEN:
Anmäl dig till matchspel via GIT på golf.se. En rolig tävling där du lottas ihop med andra damer i klubben. Du bestämmer speldatumet med den du spelar match tillsammans med. Vinnaren går vidare i en trappa till det återstår 2 spelare. Lucky looser för övriga så minst 2 matcher får man spela.

 

DAMSLAGET:

Datum för årets Damslag är 4 juli Umeå Sörfors GK, 5 juli Skellefteå GK, 25 juli Arvidsjaurs GK, 26 juli Luleå GK, 8 augusti Piteå GK, 9 augusti Boden GK.
Tävlingsform är slaggolf. Anmälan sker via GIT på golf.se.
Det kommer sitta en lista i damrummet som man kan skriva upp sig på när man anmält sig så har vi möjlighet att planera samåkning till de olika Damslagen.

 

ÅRETS DAMTRÄNINGAR:
Vår Pro Ulf Andersson informerade om datumen för årets damträningar. Det blir 6 tisdagar under sommaren 18/6, 25/6, 2/7, 30/7, 6/8, 13/8.
Grupp 1 kl. 17.00-17.55 och Grupp 2 kl. 18.00-18.55
Kostnad 895:- För anmälan maila
ulf@golfshopen.com

 

Dela