Damer

Information från damkommitten 2020

Hej alla golfdamer!

Varmt välkomna till en ny golfsäsong. Vi har ju av given anledning inte kunnat hålla en damupptakt i år så information inför säsongen kommer därför på detta sätt.

Fredade tider:
Som ni kanske har uppmärksammat så har rangen öppnat sedan en tid tillbaka och snart är det dags för banöppning. Vi hoppas att många tar tillfället i akt i år och hänger med ut på banan. Vi kommer likt ifjol ha två tider under veckan som är förbokade för oss. Måndagar kl 17.00 (damer) och onsdagar kl 9.00 (mix). Vill du vara med anmäler du dig via GIT:en (www.golf.se och går in på Min golf) så får du en starttid. Det som blir annorlunda i år med anledning av pandemin är att vi inte samlas för utdelning av scorekort via tävlingsledare. Var och en hämtar istället ut scorekort (typ 10 st) via kansliet. Har dessa scorekort i sin bag och använder dem vid dessa tillfällen. Man håller själv reda på sitt hcp. Inga pengar involverade och inga folksamlingar. Så hämta ut scorekort (tomma) och ha i er bag. Detta gäller juni månad sen kan det ändras i juli. Tiderna kvarstår dock. Vi startar så snart 18-hålsbanan öppnar.

Blommor på klubben:
Hej alla fina ungdomar. Nu söker vi dig som vill avlösa oss 70-plussare som hittills har ordnat med blommor på golfklubben. Vi behöver nu någon som vill ta på sig att fixa så det blir fint även i sommar. Uppdraget innebär att man köper jord och växter till de krukor vi har. Planterar och placerar ut. Vattningen sköter förhoppningsvis vi alla som spelar. På hösten tömmer man krukorna o rengör dem o sen är uppdraget slut. Hoppas verkligen att någon tar på sig detta uppdrag som är riktigt trevligt.
Är du intresserad kontakta Carin Boström Engström på carinbertil@gmail.com

Vår facebook:
Är du inte sedan tidigare med i vår facebookgrupp så gå gärna in och sök på PGK Damer så håller du dig uppdaterad om senaste nytt.

 

Dela