Seniors avslutning säsongen 2017

2017 september 07

Seniors avslutade säsongen 2017 med tävling, kaffe och smörgås samt möte onsdag den 6 september.

Avslutningstävlingen spelades under en solig och fin golfdag. Tävlingen vanns av Folke Holmgren på fina 69 netto.

Efter tävlingen höll Seniors möte samt prisutdelning där det bjöds på kaffe och smörgås.

På mötet diskuterades bl.a. hur gruppen Seniors kunde hjälpa till med arbeten ute på banan. Klubbchef Ulf Åberg var också närvarande och han framförde klubbens uppskattning och vikten av att det finns medlemmar som ideellt hjälper till. Gruppen Seniors erbjöd sig att även under nästa säsong ställa upp med ideellt arbete på banan. Önskemålet var att det skulle finnas en arbetsledning från klubben som leder och fördelar de arbetsuppgifter som är lämpliga att utföras.
Vid mötet valdes Ulf Larsson och Peder Lundin som nya ledamöter.
Mötet beslutade också att utöka max antal deltagare vid tisdags- och torsdagstävlingarna eftersom det under 2017 varit mycket stort intresse för dessa tävlingar. Tisdagar max 36 spelare och torsdagar max 32 spelare. Under 2018 kommer det att spelas med 10 min mellanrum mellan bollarna och överanmälda hamnar på en reservlista.
Åldersgränsen för att få delta i tävlingarna var 30 år och äldre.
Jan-Olov Brännström ansvarar för vinterträningen i Dina-hallen. Han återkommer med mera info när tider är bokade.

Vid sammanställningen av Order of Merit säsongen 2017 visar det sig att totalt har 74 spelare deltagit. Av dessa har 33 spelat 6 eller fler ronder.
I nettoklassen segrade Hans-Ola Wikman på totalt 430 slag, tvåa blev John Andersson på 434 slag och tre kom Lars Wikström på 438 slag.
I bruttoklassen segrade även av Hans-Ola Wikman på 487 slag, tvåa blev Alf Holmlund på 488 slag och trea kom John Andersson på 491 slag.

>>Resultatlista OoM 2017 Netto (PDF)
>>Resultatlista OoM 2017 Brutto (PDF)

I NVGF:s seriespel kom Piteå GK på tredje plats med samma poäng som 1:an och 2:an som dock hade bättre matchskillnad. I de övriga NVGF tävlingarna har Piteå GK visat många bra resultat.

Hans-Ola Wikman tackade för den gångna säsongen och avslutade mötet.

Dela