Alla slingor stängda idag 7/10.

2021 oktober 07

ga. dem senaste regnmängderna som fallit på vår bana så kommer vi hålla alla slingor stängda imorgon(7/10). Banan ser mer ut som en insjö än en golfbana just nu så vi hoppas ni har överseende med detta. Förhoppningsvis kan vi åter öppna banan på Fredag morgon men vi återkommer om besked angående detta.
På grund av dem senaste regnmängderna så kommer vi ej tillåta fordon på vår bana från och med idag, detta gäller golfbilar och andra liknande fordon. Det enda som får framföras på banan är fötter och vagnar.
Vi försöker hålla Sparbanken-nordslingan öppen så länge vi kan, men så fort vi anser att vi måste stänga den för att hinna med dem arbeten som måste göras innan stängning så kommer vi att stänga slingan. Den kommer vara öppen över helgen så passa på att spela en sista runda nu i helgen innan vi stänger 18-hålsbanan(vi stänger denna bana beroende på vädret, vi som jobbar på banan måste hinna med att göra alla höstjobb innan marken fryser till is). Som det ser ut just nu så kan den vara öppen ett tag till men vi som jobbar på banan passar på att varna er att vi kan stänga banan med kort varsel, vi går efter väderprognoserna och vi vågar inte chansa när det gäller kvalitén på vår bana inför kommande säsong.
Fastighetsbyrånslingan(9-hålsslingan) kommer att vara spelbar till snön faller. Vi har nu hunnit lufta alla greener och på denna slinga och göra en hel del renovationer på dessa greener.
Den kommer i vanlig ordning att spelas på provisoriska greener och tees från och med fredag(8/10).
MVH, Banpersonalen

Dela