Vårerbjudande medlemskap!

2016 maj 24

Har du en gång varit medlem i PGK och slutat? Nu erbjuder vi alla gamla medlemmar (slutat 2014 eller tidigare) ett riktigt kanonerbjudande vid köp av guldmedlemskap!

Detta ingår:

Avrostningskurs med Ulf Andersson (3 tillfällen)
SOLO-kort till rangen laddat med 45 hinkar
3 lunchkuponger till vår berömda lunchbuffé

Erbjudandet gäller fram till och med sista juni!

Till f.d. medlemmar av Piteå Golfklubb

Hej,

Piteå Golfklubb är en organisation i ständig utveckling och mycket har hänt sedan du lämnade klubben.

Under sommaren 2016 kommer vi äntligen att öppna våran nya korthålsbana med 9 hål. Hålen kommer att vara 40-140 meter långa.

Vår 9-hålsbana har också sett stora förändringar och förbättringar. 2016 blir det första året som de 2 helt nya hålen kommer att tas i användning.

På vår drivingrange har vi fördigställt en helt ny grästee som kommer att tas i bruk för första gången nu under sommaren.

Restaurangen genomgick en stor vattenskada under vintern 2015/16 men har nu slagit upp dörrarna igen fräshare än någonsin. Vi passade dessutom på att bygga ut serveringen inomhus och vi har nu ytterliggare 50 platser. Damerna har också fått ett helt nytt omklädningsrum på den övre våningen i klubbhuset.

2015 så byggde vi ut vårt hotell till två våningar och nu finns det 106 bäddar.

Projekt ”tennis”, 2016 kommer vi att påbörja bygget av 4 tennisbanor, 2 minitennisbanor, 2 stycken padelbanor, lekplats samt multiarena i anslutning till klubbhuset. Vi hoppas att banorna kan tas i bruk nu under hösten.

Sedan 2015 är PGK en av åtta pilotklubbar i Sverige för vision 50/50. Projektet verkar för att öka antalet kvinnliga golfspelare och ledare för en mer jämställd golf.

Piteå Golfklubb erbjuder ”En total golfupplevelse i unik miljö” och jag hoppas att vi får se dig på klubben återigen!

Med vänlig hälsningar,

Ulf Åberg
Klubbchef

 

Dela