pitea golfklubb

Bröllop, fester & konferens

Vi får fler och fler fester att leverera mat till eller arrangera helt och hållet. Med några år på nacken gällande planering och arrangering av event har vi skrapat på oss goda erfarenheter och har blivit riktigt duktiga inom ämnet. Håll festen i våra lokaler och låt våra skickliga kockar ge er en matupplevelse som placerar eventets prick över iet. Eftersom vi även erbjuder catering kan vi leverera maten till andra lokaler än våra egna.

Du behöver absolut inte kombinera ditt arrangemang med golf. Vi hjälper dig med allt ifrån interna gruppbokningar till bröllop.

Hos oss är det du som bestämmer och syr ihop ditt arrangemang så att du får det precis som du vill ha det. Självklart hjälper vi gärna till med professionella tips på mat och dylikt. Nedan följer tips på event vi hjälper dig att arrangera.

 

Konferens
Håll konferensen i våra lokaler och låt oss leverera fikat eller maten. Läs mer om våra konferensmöjligheteri puffen nedan nedan.

Bröllop
Kom till oss efter vigseln. Vi abonnerar hela klubbhuset åt er och fixar en exklusiv matupplevelse.

Julbord
Under juletiden dukar vi upp vårt julbord och dekorerar klubbhuset ordentligt med julinspirerad inredning för att skapa äkta julstämning.