pitea golfklubb

Hotell

Boka boende

Reception finner ni vintertid oktober – maj i  klubbhuset och är öppen mellan 09:00 – 16:00, och sommartid Juni- september i golfklubbens golfshop 08,00-18,00.

Sedan 2009 kan Piteå Golfklubb erbjuda golfspel på en av norrlands bästa golfbanor kombinerat med fräscht och billigt boende.

Hotellet är i direkt anslutning till klubbhuset och avståndet till första tee på Fastighetsbyrån Piteå-slingan och Sparbanken Nord-slingan samt korthåls banan och Driving rangen är endast 100 meter. Piteå Golfklubb och hotellet är dessutom nära centrala Piteå, endast 2 kilometer.

Kombinera din vistelse här på klubben med golf, padel, tennis, trevligt boende och god mat. Allt på samma ställe! Vi har dessutom byggt en multiarena där det är fritt fram för barnen att leka och spela fotboll, innebandy, basket och handboll. Det finns även ett lek land för de minsta.

hotellsäng

Hotellet består av 23 dubbelrum och åtta fyrbäddsrum. Alla rummen är utrustade med egen toalett, dusch, TV, och ett kylskåp. Alla rum på nedre våningen är dessutom utrustade med ett mindre pentry med kokplatta och mikrovågsugn. Alla rum på övre plan har även vattenkokare samt mikrovågsugn vid förfrågan. Alla sängar är bäddade vid ankomst, två handdukar per person ingår, rummen har ett grundutbud av TV-kanaler. Vid vistelse längre än 5 nätter lämnas rabatt på login.

Priser lågsäsong (okt-maj)

Enkelrum inkl sänglinne från 650 SEK
Dubbelrum inkl sänglinnen från 800 SEK
Fyrbäddsrum inkl sänglinnen från 1200 SEK
Frukostpåse 90 SEK Servaras på rummet.

Priser högsäsong (1:e juni – 30:e september)

Enkelrum inkl sänglinne från 850 SEK
Dubbelrum inkl sänglinnen från 1200 SEK
Fyrbäddsrum inkl sänglinnen från 1900 SEK
Frukostbuffé är tillgängligt från 30/6 och ingår i priset. Den serveras i restaurangen mellan kl. 07:00 – 09:00

Golfpaket:

Golfpaket enkelrum  inkl del i dubbelrum, frukost samt 1st dagsgreenfee 1250 SEK
Golfpaket dubbelrum  inkl del i dubbelrum, frukost samt 1st dagsgreenfee 995 SEK
Golfpaket fyrbäddsrum  inkl del i fyrbäddsrum, frukost samt 1st dagsgreenfee 875 SEK