Nyheter

Nu är det äntligen dags för BLACK WEEK!

2021 november 22

Gåva och PLUS på köpet!
Kära medlem, Nu är det äntligen dags för BLACK WEEK!
Alla som köper Golfhäftet här på klubben under BLACK WEEK får PLUS med på köpet - UTÖVER Golfhäftets julkampanj.

Köper du 2 st Golfhäftet får du alltså både PLUS och en gåva på köpet. Du väljer själv om du vill ha ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score eller en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1.150 banor i Europa. Man behöver alltså endast spela 2-2,5 rundor innan pengarna är intjänade igen. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen för golfspelaren som redan har allt!

Tack för att du stöttar vår klubb och för att du köper Golfhäftet hos oss!
Kontakta oss för köp av Golfhäftet, info@piteagolf.se alt 0911-14990

Läs mer

AfterWork på Piteå Golfklubb

2021 november 09

Afterwork
Vill Du slappna av med lite dryck och en god köttbit med vänner/kollegor?
Vi dukar upp för en trevlig AfterWork på piteå golfrestaurang med en varmrätt och en efterrätt med goda smaker från vårt kök.
Vi Servera AW mellan 17.00 och 20.00.
Baren öppnar vi upp 16.00 för ett trevligt häng innan maten.
Välkomnar er till vår AW fredag den 19/11 och 26/11
*************************************
Varmrätt:
Peppar biff på oxfile servera med potatisterrin och peppar sås.
Efterrätt:
Vaniljpannacotta med bärsås
250 kr/person
280 kr/person inkl 1dryck (alkohol/alkoholfri)
**************************************
Välkommen att boka ditt bord på
telefon: 0911-14990 –tryck 2 för
att komma till restaurangen
eller kontakta oss via
e-post:
Restaurang@piteagolf.se

Läs mer

Alla slingor stängda idag 7/10.

2021 oktober 07

ga. dem senaste regnmängderna som fallit på vår bana så kommer vi hålla alla slingor stängda imorgon(7/10). Banan ser mer ut som en insjö än en golfbana just nu så vi hoppas ni har överseende med detta. Förhoppningsvis kan vi åter öppna banan på Fredag morgon men vi återkommer om besked angående detta.
På grund av dem senaste regnmängderna så kommer vi ej tillåta fordon på vår bana från och med idag, detta gäller golfbilar och andra liknande fordon. Det enda som får framföras på banan är fötter och vagnar.
Vi försöker hålla Sparbanken-nordslingan öppen så länge vi kan, men så fort vi anser att vi måste stänga den för att hinna med dem arbeten som måste göras innan stängning så kommer vi att stänga slingan. Den kommer vara öppen över helgen så passa på att spela en sista runda nu i helgen innan vi stänger 18-hålsbanan(vi stänger denna bana beroende på vädret, vi som jobbar på banan måste hinna med att göra alla höstjobb innan marken fryser till is). Som det ser ut just nu så kan den vara öppen ett tag till men vi som jobbar på banan passar på att varna er att vi kan stänga banan med kort varsel, vi går efter väderprognoserna och vi vågar inte chansa när det gäller kvalitén på vår bana inför kommande säsong.
Fastighetsbyrånslingan(9-hålsslingan) kommer att vara spelbar till snön faller. Vi har nu hunnit lufta alla greener och på denna slinga och göra en hel del renovationer på dessa greener.
Den kommer i vanlig ordning att spelas på provisoriska greener och tees från och med fredag(8/10).
MVH, Banpersonalen

Läs mer

Piteå Golfklubb söker PRO/Tränare

2020 december 03

Vi erbjuder en nära, naturskön och högklassig golfanläggning med kamratlig samvaro samt spel på alla nivåer i harmoni med miljön. Vi har en 18-hålsslinga, en 9-hålsslinga, en korthålsbana. Golfklubben kan även erbjuda ett hotell med 31 rum. 4st utomhus tennisbanor, 2st utomhus padelbanor samt ett lekområde för dem mindre. Nu i slutet på 2020 kommer även vår ny inomhus padelhall att stå färdig med 4 banor.
Till säsongen 2021 kommer klubben att ta över driften av golfshopen efter hastig bortgång av den tidigare entreprenören.
Vi söker en tjej/kille som är positiv, engagerad och en lagspelare.
I arbetsuppgifterna ingår:
• Juniorträning
• Nybörjarkurser
• Privatlektioner
• Customfitting
• Shoparbete samt shopansvar
Vi ser gärna att du påbörjat din tränarutbildning men detta är dock inget krav, personliga egenskaper är lika viktiga för oss.
Period i första hand april – september, finns möjlighet till årsarbetstid för rätt person.
Välkommen med din ansökan till klubbchef Ulf Åberg, ulf.aberg@piteagolf.se senaste den 1/2- 2021. Ansökningar granskas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Ulf Åberg på 070 – 329 27 00.

Läs mer